Thursday, September 24, 2009

Tundub, et see loom on vist vaikselt taanduma hakanud, aga igavene kurjam, suutis ta mulle siiski ka füüsilise kahju tekitada. No ei jookse ju normaalne inimene vastu ukselinki, eriti ei jookse ta nii, et see link käesse augu sisse torkab, nii et veri voolab ja nahk maas. Või jookseb siis? No mina seda igastahes tegin ja ukselink ei ole terav, kohe üldse ei ole.

Aga pärast seda nagu lõi mõistuse koju jälle. no ja mingeid positiivseid sõnumeid siis ka ju tuli, vähemalt usun nad siis olema positiivsed. Ei taha elada enam negatiivses maailmas ja ei ole alati kõik vaid mõtlemises kinni. vahel on sellised pahad pärisasjad, millele mõtlemisega ei tee essugi. Ja sellistele asjadele ei saa kuskilt otsast positiivselt läheneda. No annaks jumal.

Tänase päeva seisuga võib siis täheldada, et lõpuks sai ka miskit kasulikku tehtud, no kellele see nüüd kasulik on, aga siiski. töökavad on valmis, loodan, et ma need ka siis esitan. Super. Ja suhtlesin inimestega jälle, juba 2 korda, eile ja täna. Tuntav areng paistab siit kuskilt. Loodame, et ka jätkuv. Äkki suhtlen homme ka, juba ammu olen mõelnud, et peaks, aga no ei saa ju kui igasugu lollid asjad on. Ei taha minna oma viletsate uudistega ja eriti kui pole ammu näinud, siis peaks ju keksutama ikka rõõmsalt kohale ja nii edasi. Ehk siis homme keksutangi.

Homme peaks nüüd veel Emmanuele kirja ära tõlkima ja süvenema, et mis siis teha vaja ja vaikselt tegema hakkama. Hakkaks kasvõi selle oma ülesandega vaikselt pihta ja tõlgiks seda, tegelikult on see ju mõnus, aga miskipärast ma ei usu seda. Ok, vähemalt kirja võtan ette ja teen kindlaks, mida vaja, siis edasi.

No comments: